Рівне:

Створення та просування сайтів

Кубок з рук збірника

Спорт 02-лип, 2009, 10:129 prov 1 057
Кубок з рук збірника


У вівторок завершився перший міжшкільний футбольний турнір “Кубок майбутніх чемпіонів”. Упродовж місяця на стадіоні “Олімп” 34 команди у чотирьох групах виборювали право зіграти у фінальному поєдинку. Два півфінальні поєдинки та фінал пройшли на центральному стадіоні “Авангард” і зібрали чималу уболівальницьку аудиторію.
Хоча майстерності юним футболістам і бракувало, але боротьби та бажання перемогти було хоч відбавляй. У першому півфіналі команда ЗОШ №13 з мінімальним рахунком перемогла ЗОШ №28 — 1:0. У другому, аби визначити переможця, довелося пробивати пенальті. Основний час гри між командами ЗОШ №25 та НВК №19 не виявив переможця — 1:1. У пробитті пенальті фортуна посміхнулася ЗОШ №25 — 3:2.
Фінал також не виявив переможця в основний час — 1:1. У першому таймі ЗОШ №13 вийшла вперед, а після перерви ЗОШ №25 вирівняла становище. І знову все вирішили післяматчеві пенальті. Кращими у їх виконанні були гравці ЗОШ №25 — 3:2, які стали першими переможцями започаткованого міжшкільного турніру “Кубок майбутніх чемпіонів”. Головний приз юні футболісти отримали з рук капітана київського “Динамо” та гравця збірної України Тараса Михалика. Як сказав сам футболіст, він із задоволенням приїхав у Рівне на турнір і ніби сам повернувся у ті часи, коли школярем ганяв шкіряного м’яча.
Організатори турніру визначили кращих гравців за номінаціями: кращий воротар — Володимир Яковлєв (ЗОШ №19), кращий захисник — Євген Коткудаха (ЗОШ №25), кращий півзахисник — Віктор Попружук (ЗОШ №19), кращий нападник — Максим Баранович (ЗОШ №13). Відкриттям турніру стала Тетяна Полюхович (НВК №12) — дівчина ні в чому не поступалася хлопцям на футбольному полі й змогла відзначитися забитим голом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору