Рівне:

Створення та просування сайтів

Зовнішнє тестування в Рівненській області розпочалося із недопущення громадських спостерігачів до пунктів тестування

Останні новини 22-кві, 2008, 13:389 prov 1 557
Зовнішнє тестування в Рівненській області розпочалося із недопущення громадських спостерігачів до пунктів тестування.
Так, станом на 10 годину спостерігачі від РП ГМ ОПОРА недопущені у пункт тестування, що розміщений у ЗОШ № 24, м. Рівне. На запитання, чому виникла така ситуація, поставлене у телефонному режимі координатором спостережень за ЗНО в Рівненській обл. Сергієм Терентьєвим відповідь надала особа, яка не представилась, сказавши, що вона порадиться із уповноваженим. І поклала слухавку. Зателефонувавши на пункт повторно і представившись, отримали ту ж «відповідь» – на іншому кінці знову поклали слухавку. Згодом спостерігачів допустили до пункту тестування.
«Ви повинні були зареєструватись вчора ввечері» - саме такими словами аргументували свою відмову допустити спостерігачів у пункті тестування, що розміщений у смт. Зарічне. Усі спроби дотелефонуватись до пункту тестування виявились марними – на іншому кінці не брали слухавку. Спостерігачі були допущенні до пункту тестування після втручання представників Львівського центру оцінювання якості освіти, куди ОПОРА звернулась із повідомленням про порушення.
Непродуманим та небезпечним для життя учасників ЗНО виявився початок тестування у пункті, що розміщується у Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі. Установа – розміщена на зупинці громадського транспорту. Велике скупчення учасників тестування призвело до того, що пішоходи та й самі учасники змушені були виходити на проїжджу частину центральної вулиці міста з інтенсивним рухом транспортних засобів.
Станом на 12 годину повідомлень від спостерігачів РП ГМ ОПОРА про інші порушення не надходило.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору