Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині викрито факт розтрати державних коштів у особливо великих розмірах

Житомирська область 07-лют, 2011, 09:039 prov 944
Впродовж 2007-2008 років Житомирська філія одного з державних будівельних підприємств Міністерства оборони України уклала угоди з трьома комерційними фірмами про виконання будівельно-монтажних та ремонтних робіт на різних об’єктах будівництва Житомирщини і суміжних з нею областей. Згодом на підставі актів приймання виконаних підрядних робіт, підписаних керівником філії держпідприємства, на розрахункові рахунки цих фірм було перераховано 1млн. 279тис.гривень державних коштів.
Проте після відповідної перевірки було встановлено, що ці приватні фірми не мають ліцензії на провадження господарської діяльності, пов’язаної зі створенням об’єктів архітектури, інженерно-технічного персоналу та належної будівельної техніки, необхідної для проведення будівельно-монтажних і ремонтних робіт.
Крім того, усі роботи, які, нібито здійснені приватними фірмами, насправді виконувалися працівниками філії державного будівельного підприємства із залученням належної їй будівельної техніки.
31 січня ц.р. стосовно директора філії державного будівельного підприємства слідчим підрозділом Управління СБУ в Житомирській області порушено кримінальну справу за вчинення злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.
Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору