Рівне:

Створення та просування сайтів

В районах будуватимуть доступне житло

Актуально 24-лют, 2011, 13:239 Lobanovskiy 1 093
В селі Зоря Рівненського району та у місті Дубровиця цьогоріч здадуть по 20 квартир, які будуть на третину дешевшими.

За словами заступника голови облдержадміністрації Володимира Новака, багатоповерхівки завершуватимуть за програмою будівництва доступного житла. Тож держава профінансує 30 відсотків вартості квартир, а претенденти на новосілля мають доплатити решту – 70 відсотків. Причому, держава чітко зафіксувала, що метр квадратний такого соціального житла має коштувати не дорожче 4200 гривень. Тож ціна квартир буде дешевша за ринкову.
За програмою будівництва доступного житла завершуватимуть також дві висотки в Рівному – на вулиці Гагаріна та Степана Дем’янчука. До речі, будмайданчик багатоповерхівки біля радіозаводу «ожив» ще торік, оскільки перша черга цього об’єкту увійшла в програму будівництва доступного житла в 2010-му році.
Рівненщина торік залучила понад два мільйони державних коштів на здешевлення житла для краян. Цьогоріч в держбюджеті під цей проект зарезервовано 300 мільйонів гривень. Тож, за словами Володимира Новака, область пропонуватиме максимальну кількість об’єктів, щоб добудувати їх з держпідтримкою і користю для людей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору