Рівне:

Створення та просування сайтів

Юрій Прокопчук: «Табачник скасовує стипендії, бо їх владі не потрібні освічені українці»

Актуально 04-бер, 2011, 13:049 Lobanovskiy 880
Миіністрество освіти України має намір відмовитися виплачувати стипендії студентам, а лишити їх лише пільговикам та у вигляді академічного заохочення. Про це було повідомлено під час 22-ої колегії Всеукраїнського студентського союзу, що діє при Міністерстві освіти та науки.

Народний депутат України, голова Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина» Юрій Прокопчук заявив, що такі дії нової влади приведуть до знищення студентства. Адже замість навчання, їм доведеться працювати, аби забезпечити себе.
«Влада намагається свої прорахунки в економічній галузі перекласти на плечі мало захищених верств населення, а саме на студентів, - зазначив Юрій Прокопчук. – Через величезні борги вони намагаються з людей здерти останню свитку і вже зараз не виплачують стипендії у багатьох вузах. Складається враження, що студентів хочуть перетворити на слухняних рабів, а не на інтелект, майбутнє нашої нації. Сподіваюся, що студенти через таку державну політику дадуть зрозуміти цій владі, що її місце на смітнику історії».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору