Рівне:

Створення та просування сайтів

Юрій ПРОКОПЧУК: «Влада своїми діями робить все, щоб на виборах перемогла «Батьківщина»

Політика 27-лют, 2012, 14:199 prov 1 161
Вчетверте обрано головою Рівненської обласної організації «ВО «Батьківщина» народного депутата України Юрія Прокопчука. За нього віддали свої голоси 107 однопартійців із 108 присутніх на ХІV звітно-виборній конференції, яка відбулася 25 лютого в Народному домі.
Виступаючи зі звітом перед однопартійцями, Юрій Прокопчук зазначив, що від підтримки виборцями «Батьківщини» та від результатів виборів до Верховної Ради України у жовтні 2012 року залежатиме подальша доля демократичного розвитку держави.
Юрій Прокопчук наголосив на найважливіших завданнях, які стоять перед партійною організацією. А це: звільнення Юлії Тимошенко з в’язниці, зміна антиукраїнської корумпованої влади в державі, зміцненні партійних рядів «Батьківщини», поповненні її новими патріотами та укріпленні партійної й фракційної дисципліни.
Разом з тим, народний депутат України Юрій Прокопчук наголосив на тому, що нам усім не можна втрачати оптимізм, незважаючи на проблеми, які доведеться вирішувати «Батьківщині» в майбутньому, – з урахуванням тієї надзвичайно складної ситуації, яка склалася, коли Юлія Тимошенко була незаконно засуджена та перебуває нині у Качанівській колонії.
– Антиукраїнська влада своїми діями робить все, щоб на парламентських виборах перемогла наша політична сила, яка сповідує європейський, демократичний розвиток держави, – з оптимізмом зазначив Юрій Прокопчук.
Під час роботи ХІV звітно-виборної конференції Рівненської обласної організації «ВО «Батьківщина» також було обрано новий склад бюро та обрано делегатів на ХІ з’їзд політичної партії «ВО «Батьківщина».
У роботі звітно-виборної конференції взяли участь: народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина» Деревляний В. та запрошені від дружніх опозиційних партій: голова РОО Народного Руху України Королюк В., представник РОО «Народна Самооборона» Штурхецький С. та член РОО «Реформи і порядок» Терешко Ю.
Прес-служба
РОО «ВО «Батьківщина».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору