Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівне сподівається на польські інвестиції

Актуально 24-кві, 2008, 10:449 prov 1 386
Приїзд до Рівного, як каже сам Посол, носить ознайомлювальний характер. Під час зустрічей із рівненськими посадовцями він мав намір, найперше, обговорити стан та перспективи розвитку співпраці Рівного з польськими партнерами, а також можливості реалізації спільних проектів та планів.
Яцек Ключковські запевнив, що незабаром рівненський бізнес може сподіватися на польські інвестиції, адже після вступу його країни в Євросоюз там мають кошти, аби розвивати виробництво не лише у Києві чи Львові, а й у Рівному. Тим паче, наше місто, за словами дипломата, цікаве сусідам своїм географічним розташуванням та економічним потенціалом. І хоча сьогодні в економіку Рівненщині вкладено зовсім мало польських інвестицій, однак пан Ключковські висловив своє тверде переконання, що вже за незначний проміжок часу (рік-два) область буде одним із центрів активної українсько-польської співпраці.
На сьогодні ж, за словами секретаря Рівнеради Юрія Торгуна, місто має добрі контакти з деякими польськими містами, зокрема Забже та Пьотркув Трибунальський. Співпраця між ними триває впродовж кількох років в основному в освітянській та медичних галузях. Щодо співпраці в інших напрямках, Посол запевнив, що після візиту у Рівне йому буде про що розповісти потенційним інвесторам про нашу область.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору