Рівне:

Створення та просування сайтів

3-річному хлопчику встановили діагноз “алкоголізм”

Отакої 17-бер, 2011, 12:469 Lobanovskiy 817
Наймолодшому алкоголіку Британії усього лише три роки. Дитина півроку вживала спиртне, яке знаходила у батьків.

У Великобританії трирічній дитині було встановлено діагноз “алкоголізм”. Як стало відомо лікарям, хлопчик з Бірмінгема регулярно вживав алкоголь протягом шести місяців.
Через півроку дитина почала відчувати симптоми алкоголізму: тремтіння і сильні перепади настрою. Передбачається, що спиртне хлопчик знаходив у батьків.
Експерти назвали випадок “жахливим”.
Минулого місяця 8-річна дівчинка з міста Данді в Шотландії була визнана наймолодшою ​​алкоголічкою. Вона допивала спиртне, яке вживали її батьки.
3-річний хлопчик став тринадцятою дитиною у Великобританії в період з 2008 по 2010 рік, якій було встановлено подібний діагноз. Ще 74 британця у віці від 13 до 16 років надійшли за цей період у відділення невідкладної допомоги з гострим алкогольним отруєнням.
Останніми роками середній вік алкоголіків постійно зменшується. За даними німецької преси, один з найбільших рівнів вживання спиртного серед підлітків зафіксовано в Україні: західні журналісти стверджують, що майже 100% українських школярів у віці від 14 до 16 років щодня вживають алкоголь і палять.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору