Рівне:

Створення та просування сайтів

На Радивилівщині побили директора-депутата

Рівненська область 21-бер, 2011, 15:159 prov 1 996
До Радивилівського райвідділу міліції з міської лікарні надійшло повідомлення, що за медичною допомогою до них звернувся 54-річний Ростислав, житель с. Пасіки Радивилівського району, директор Ситненської ЗОШ, депутат районної ради. Під час проведення перевірки правоохоронці встановили, що 14 березня до навчального закладу під’їхав службовий автомобіль Радивилівської райдержадміністрації «Деу-Ланос». За кермом знаходився водій голови РДА та ще один невідомий громадянин.
Директора ЗОШ запросили нібито на розмову, яку «провели» із ним в лісовому масиві поблизу села Михайлівка після того як він сів у машину. 54-річного Ростислава звинуватили в тому, що він надто відкрито виступає з критикою на адресу голови райдержадміністрації. Коли Ростислав спробував щось пояснити, то від невідомого отримав удар в область печінки. Зрозумівши, що спроби захиститися не дадуть результатів, змушений був рятуватися втечею.
Наступного дня медики констатували у 54-річного Ростислава забій та підшкірний крововилив правого передпліччя. На сьогодні він перебуває на лікарняному, але з письмовою заявою до райвідділу міліції все таки звернувся.
— Наразі проводиться дослідча перевірка, після закінчення якої матеріали за цим фактом будуть скеровані в прокуратуру району для юридичної оцінки та відповідної кваліфікації, — повідомив начальник Радивилівського РВ УМВС Віктор Мінько.
До речі, напередодні виборів до Верховної Ради та місцевих рад в 2011 році на Радивилівщині також мав місце інцидент, коли нині діючий голова райдержадміністрації нібито наніс тілесні ушкодження начальнику районного управління сільського господарства. Втім останній із заявою про побої до міліції не звертався, але на лікуванні у медзакладі все ж таки був...

Михайло КУЧЕР,
в.о. помічника начальника Радивилівського РВ по взаємодії із населенням та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору