Рівне:

Створення та просування сайтів

За п'ятнадцять гривень мало не вбив товариша

Рівненська область 24-кві, 2012, 19:089 prov 1 716
Нещодавно до Березнівського райвідділу міліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про, те що до них за допомогою з ножовим пораненням звернувся 28-річний Сергій. Як з’ясували правоохоронці, тілесні ушкодження чоловіку наніс його товариш Микола, а причиною конфлікту стали нерозділені 15 гривень.
Сергій та Микола разом заробляли на життя тимчасовими заробітками. Частенько вдвох і випивали. Одного дня місцевий житель попросив чоловіків допомогти по господарству, за що пообіцяв віддячити. За виконану роботу господар заплатив гроші Сергію, а той мав поділитися ними зі своїм товаришем. Коли чоловік приніс його долю, то Миколі здалося що його друг поділив зароблене не чесно. За 15 гривень між двома захмелілими друзями виникла сварка, під час якої Микола схопився за ножа та наніс своєму опонентові удар в область серця. Коли потерпілий впав, товариш на цьому не зупинився і ще кілька разів вдарив Сергія ногами.
Про дану подію потерпілий нікому не повідомив. Лише через два дні, коли самопочуття значно погіршилося, чоловік звернувся за допомогою до лікарів.
— За частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) порушено кримінальну справу, — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Березнівського РВ УМВС Олег Середа. — За скоєння якого передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.
Допоки Сергій перебуває на лікуванні, його товариш очікуватиме на вирок суду перебуваючи під вартою.
Про це Провінційці повідомила Наталія МИКИТЮК, Березнівський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору