Рівне:

Створення та просування сайтів

Убив зятя пляшкою

Кримінал 29-бер, 2012, 12:009 prov 1 581
До чергової частини Гощанського РВ УМВС 28 березня надійшло повідомлення з «швидкої» медичної допомоги Гощанської ЦРЛ про те, що близько опівночі в будинку по місцю проживання 53-річний Микола, житель с. Дорогобуж, під час конфлікту, умисно наніс удар уламком скляної пляшки в область шиї своєму зятю 34-річному Юрію, внаслідок чого останній помер на місці події.
При з’ясуванні всіх обставин справи правоохоронцями було встановлено, що молода сім’я (дружина, чоловік та троє діток) проживала разом з батьками. 27 березня зранку 53-річний Микола прийшов після нічної зміни додому. Відпочивши до обіду, зробив дві «ходки» до магазину, щоб випити спиртного. Ввечері до нього в кімнату зайшов зять і почав його звинувачувати, в тому, що він зловживає спиртним і нічого не допомагає по господарству. Коли Юрій вийшов з кімнати, тесть не гаючи часу пішов на кухню і взяв порожню скляну пляшку, яку сховав під подушкою. Так він збирався оборонятись від зятя з яким в нього не складались дружні відносини через його «любов» до оковитої. Коли зять зайшов вдруге до кімнати і між ними сварка продовжилася, тесть схопив раніше заготовлену ним скляну пляшку, і вдарив нею Юрія по голові. Пляшка розбилась і в нього в руках залишилась горловина від неї, якою він наніс удар в шию. Після цього Юрій вибіг з кімнати, а тесть пішов на вулицю викурити цигарку. Коли Микола повернувся в будинок, то побачив бездиханне тіло Юрія. Біля якого були дружина та дочка. Невдовзі приїхала «швидка», лікар якої констатував смерть чоловіка.
— За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Вбивство) порушено кримінальну справу, за скоєння якого чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, — зазначив в.о. начальника СВ Гощанського РВ УМВС Василь Миронець. — Підозрюваний затриманий в порядку статті 115 КПК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.
Про це провінційці повідомила Марина ЯРЕМЧУК, Гощанський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору