Рівне:

Створення та просування сайтів

Грабіжника зі стажем затримали правоохоронці на Рівненщині

Рівненська область 22-лют, 2012, 15:069 prov 985
До чергової частини Гощанського відділу внутрішніх справ надійшла заява від 52-річного рівнянина Якова про нанесення йому тілесних ушкоджень та викрадення мобільного телефону.
У спадок від батьків 52-річному заявнику дістався будинок у селі Курозвани, куди той час від часу приїздив, щоб підтримувати оселю в порядку. Того вечора Яків у черговий раз завітав до садиби. Вже було темно, коли чоловік пішов знайомою стежиною до магазину, щоб прикупити продуктів. Повертаючись додому, неподалік місцевих ставків зустрів місцевого жителя, 33-річного Віталія. Останній ніде не працював, а от випити полюбляв. Так і цього разу чоловік був напідпитку. Слово за слово і між давніми знайомими виник конфлікт, під час якого Віталій кілька разів вдарив Якова. У відповідь потерпілий схопив свого кривдника за куртку, однак, не втримавши рівновагу від завданих йому ударів, упав на землю. З кишені рівнянина випав мобільний телефон і 33-річний нападник не вагаючись відкрито забрав мобілку та швиденько покинув місце інциденту.
За частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) порушено кримінальну справу, санкцією якої передбачено до шести років позбавлення волі, — пояснив т.в.о. начальника Гощанського РВ УМВС Павло Пастушок, — судом щодо обвинуваченого обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. — Наразі триває слідство, а міру покарання зловмиснику визначить суд.
Віталій вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, Оскільки він уже мав проблеми з законом. Ще у 2008 року він був засуджений Гощанським районним судом за скоєння грабежу та тоді був звільнений від відбування покарання з встановленим іспитовим строком в один рік шість місяців.
Про це Провінційці повідомила Марина ЯРЕМЧУК, Гощанський РВ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору