Рівне:

Створення та просування сайтів

У російському місті дітей пускатимуть у дитячий садок за відбитками пальців

Отакої 24-бер, 2011, 13:419 Lobanovskiy 651
У російському місті Міасс Челябінської області в одному з дитячих садків ввели нову систему безпеки, відтепер діти зможу потрапити в будівлю лише за відбитками пальців.

Як повідомили РИА Новости в прес-службі міськадміністрації, нова система знімає відбитки пальців малюків чи їх батьків та працівників садка і після двосекундної перевірки дозволяє їм пройти в будівлю.
“Новинка допоможе уберегти малюків від біди. Крім того, вона дисциплінує співробітників і гарантує, що дитина без допомоги вихователя не зможе вийти з приміщення”, - повідомляє прес-служба.
Система розроблена міасським підприємством Сонда. При дотику зчитує відразу 120 градусів поверхні пальця і всього за дві секунди визначає, відчиняти двері чи ні.
“Таке ноу-хау міасського виробництва відкриває важливу сторінку не тільки в питанні забезпечення безпеки малюків, а й підвищує рівень інвестиційної привабливості міста”, - цитує прес-служба слова голови адміністрації Олександра Любімова.
Влада міста, зі свого боку, докладатиме всіх зусиль для підтримки подібних проектів. Найближчим часом буде знайдено кошти для встановлення подібних систем в інших освітніх установах Міасса, говориться в повідомленні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору