Рівне:

Створення та просування сайтів

Українські зірки виставлять себе і свої таланти на аукціон

Зіркова алея 24-бер, 2011, 14:449 Lobanovskiy 1 864
Українські селебрітіз, політики, бізнесмени, спортсмени та просто талановиті українці виставлять себе і свої таланти на аукціон.
Аукціон Зірки на продаж стартував 14 березня 2011 на сайті Aukro.ua. Він носить доброчинний характер - всі кошти, зароблені на аукціоні, будуть спрямовані на закупівлю унікального обладнання для інактивації вірусів у донорській крові.
Про це повідомив Фонд Олени Пінчук АНТИСНІД, організатор аукціону.
Цей перший в Україні унікальний апарат дозволяє забезпечити захист від різного роду вірусів і бактерій, які загрожують безпеці донорської крові.
Організатори проекту зазначають, що ніхто не застрахований від переливання крові або її компонентів, оскільки донорської крові може потребувати людина, що потрапила в ДТП або пожежу, що отримала побутову чи виробничу травму, жінка, яка втратила багато крові при пологах, або люди з онкологічними захворюваннями.
За останніми даними в Україні щодня виникає 442 нових випадки онкології, а щогодини від раку помирає 10 осіб. У даний момент державна система тестування донорської крові в Україні настільки недосконала, що в 8 випадках з 10 люди, які постійно мають потребу в компонентах і препаратах крові, при їх отриманні інфікуються ВІЛ, гепатитами А, В і С, сифілісом і іншими, не менш небезпечними вірусами, зазначають організатори аукціону.
Апарат, який вони планують придбати на виручені кошти, допомагає убезпечити донорську кров і вилікувати пацієнта.
На момент написання цієї замітки на продаж були виставлені такі лоти: Аліна та Анна Завальські з гурту Алібі привезуть Вам піцу до офісу на роликах, урок танцю від Влада Ями, сценічне вбрання Ані Лорак. Перші три аукціони триватимуть 7 днів, після чого лоти і головні їхні учасники (зірки українського шоу-бізнесу, телебачення, політики) будуть змінюватися.
Нагадаємо, що в січні 2011 року в Харкові на аукціон виставили речі відомих українців, серед яких - футболка Андрія Шевченка та боксерські рукавички братів Кличків.
За матерiалами Корреспондент.net
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору