Рівне:

Створення та просування сайтів

Китайські медики вирішили лікувати Інтернет-залежність електрошком

Отакої 24-бер, 2011, 14:469 Lobanovskiy 984
Китайські медики розповіли про радикальний спосіб лікування Інтернет-залежності - за допомогою електросудомної терапії (ЕСТ).
Інтернет-залежністю, яка поки що офіційно не включена в міжнародну класифікацію хвороб, уражені 30 мільйонів жителів Китаю. Такі дані навів глава Пекінського центру лікування інтернет-залежності китайської молоді Кун Лінчжун.
Від цієї "хвороби" у Китаї почали лікувати ще в 2005 році, проте зцілити медикам вдалося лише близько 5 тисяч осіб. За словами Лінчжуна, Інтернет-залежність марно лікувати амбулаторними методами, на таких людей не можна вплинути психологічно.
За словами медика, краще за все з Інтернет-залежністю справляється електросудомна терапія. Лінчжун також вважає перспективним метод лікування медичними препаратами.
Інтернет-залежність - це психологічний розлад, нав'язливе бажання підключитися до Інтернету і хвороблива нездатність вчасно відключитися від нього. У 1995 р. доктор Іван Голдберг виділив наступні симптоми цієї недуги: використання Інтернету викликає хворобливий негативний стресовий стан; використання Мережі завдає шкоди фізичному, психологічному, економічному чи соціальному статусу.
За даними різних досліджень, інтернет-залежними сьогодні є близько 10% користувачів у всьому світі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору