Рівне:

Створення та просування сайтів

Чужа мобілка виявилася кращою

Кримінал 07-кві, 2011, 15:349 Lobanovskiy 3 494
Про викрадення мобільного телефону із незамкненої кімнати у гуртожитку повідомив у чергову частину Млинівського райвідділу 16-річний рівнянин Дмитро, студент 2-го курсу Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку з’ясували всі обставини події. 16-річний Дмитро разом із одногрупником 17-річним Артемом, жителем с. Перемилівка Млинівського району, проживали в одній кімнаті гуртожитку. Того дня вони разом відпочивали в одному з місцевих кафе райцентру. Повертаючись із нього, Артем викрав мобільний телефон «Самсунг» із кишені куртки товариша.
— Незважаючи на те, що в Артема був свій телефон, мобільний Дмитра йому дуже сподобався, оскільки був, так би мовити, «крутішим». Артем росте без батька, в сім’ї виховується четверо дітей. Зрозуміло, що достатки в родині не великі, — повідомив заступник начальника відділу – начальник слідчого відділу Млинівського РВ УМВС Микола Шевчук.
Утім, уникнути покарання неповнолітньому не вдасться. Наразі порушена кримінальна справа за частиною 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до трьох років, направлена до суду.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору