Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині розкрили вбивство 17-річної дівчини

Хмельницька область 19-кві, 2011, 08:519 Lobanovskiy 1 325
На Хмельниччині 17-річна студентка не побоялася їздити вночі з ледь знайомими їй чоловіками, й поплатилася за свою легковажність життям.
Того морозного січневого дня дівчина пішла трохи прогулятися, утім додому вона вже не повернулася.
Любов Семенівна, мати вбитої:
- Я ще їй сказала: "Русланочка, довго не будь". Вона каже: "Я не надовго, прогуляюся - і скоро прийду". Не було її ніччю, встала рано, а я хворіла тоді, була на лікарняному, і немає. Ну ми збили тривогу, почали по родичах телефонувати.
Дівчини ніде не було, а за тиждень - страшна звістка для родини. Тіло студентки знайшли на полі за містом. Судово-медична експертиза з'ясувала: дівчину задушили. Шукали вбивць три місяці. І ось знайшли - ними виявились двоє чоловіків 30 і 37 років - знайомі родичів загиблої. Того трагічного дня вони їздили таксі.
Валерій Федурін, співробітник УМВС України у Хмельницькій області:
- Запропонували їй прокататися, після чого заїхали в один із розважальних закладів, де після короткого відпочинку запропонували проїхати для подальших прогулянок.
Місцем для продовження розваг чоловіки обрали поле за містом, куди й поїхали. Чому студентка погодилася на це - правоохоронці не розуміють.
Валерій Федурін, співробітник УМВС України в Хмельницькій області:
- В даному місці між одним із учасників даних подій виник конфлікт, в ході чого учасник подій, маючи суттєву перевагу у фізичній силі, добрий фізичний розвиток, схопив дівчину за шию.

Чоловік не розрахував сили й задушив дівчину. Далі друзі викинули тіло якнайдалі від дороги в кущі й поїхали геть. Тепер приятелів затримано. Правоохоронці ж шукають таксиста, який може бути свідком у цій справі.

Ірина Винокурова, Інеса Проник.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2011/04/15/5786
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору