Рівне:

Створення та просування сайтів

Зґвалтовану і порубану сестру брат заховав біля сусіднього будинку

Кримінал 21-вер, 2006, 11:559 prov 1 221
20-річна Євгенія була єдиною донькою в матері. Проживаючи у своїй двохкімнатній квартирі на вулиці Волинської Дивізії, мати Євгенії вирішила допомогти своєму 17-річному племіннику Сергію із Полтавщини, який приїхав на навчання до Рівного і приютила його в своїй оселі. Воно й добре було: хлопець і по господарству допоможе та й веселіше і Євгенії було. Мала з ким поспілкуватися та вийти на дискотеку чи на прогулянку. Якби ж то знати до чого призведе ця доброта…
14 вересня, в четвер, мати Євгенії поїхала до села допомогти родичам копати картоплю. За квартирою залишила наглянути Євгенію та Сергія. Ввечері брат із сестрою та друзями вирішили сходити на дискотеку до одного із розважальних закладів Рівного. Звичайно, не обійшлося без спиртного, яке подіяло на несформований організм юнака миттєво. Він почав чіплятися до Євгенії ще на дискотеці. Та ж сама картина тривала і по дорозі додому.
Як розповів начальник слідчого відділу прокуратури міста Рівне Микола Кохно, коли Євгенія та Сергій прийшли додому, дівчина відразу пішла спати до своєї кімнати: рано вставати на навчання до рідного РДГУ. Але 17-річний брат Євгенії жадав сексуальних розваг і, не маючи поряд підходящої кандидатури, вирішив погасити статевий потяг із сестрою, але та почала пручатися і, як він говорив потім слідчим, опам’ятався, коли був на ній, а вона була вже мертвою: задушеною. Тоді підозрюваний вирішив позбутися трупа. Спочатку хотів розчленувати загиблу, але, взявши до рук сокиру і, нанісши кілька ударів в область шиї зрозумів: сили в нього на таке не вистачить. Тож він загорнув скалічене тіло у поліетилен і пізньої ночі виніс його на вулицю і затягнув під балкон сусіднього будинку. Тіло ретельно присипав різним мотлохом, який валявся поруч, а сам пішов спати.
Вранці мозок хлопця миттєво спрацював і він вирішив сам повідомити про зникнення «любої» сестрички мамі Євгенії, щоб підозри не впали на нього. Коли та приїхала додому, то відразу зрозуміла, що з дочкою щось трапилася лихе, бо та ніколи не зникала з дому, була старостою своєї групи та відмінно навчалася на передостанньому курсі гуманітарного університету. Тож мати із племінником пішли до міліції писати заяву про зникнення разом. Правоохоронцям відразу ж впало в око те, що Сергій був сильно подряпаний та в синцях. На запитання міліціонерів, звідки він дістав такі ушкодження, хлопець відповів, що на нього на базарі напала якась невідома жінка, яка й «позначила» його своїми пазурами. Але це пояснення не задовольнило правоохоронців і юнака затримали до з’ясування обставин. А невдовзі Сергій у всьому чистосердечно признався та розкаявся і написав явку з повинною…
Євгенію знайшли саме там, де розповідав брат. Тіло красуні-студентки було без одягу, на стегнах в неї була кров. Що дало привід говорити і про зґвалтування. Це невдовзі підтвердила і експертиза.
На відтворенні злочину Сергій все детально показував слідчим. Повідомив, куди викинув одежу дівчини та де знаходиться сокира, якою він пробував розчленувати свою двоюрідну сестру. Сусіди та випадкові перехожі проклинали юнака, якому б, якби не це жахливе вбивство, тільки жити та радіти життю. Але за статею 115 КПК України, яку пред’явили юнаку правоохоронці і якщо його вину буде доведено, йому не бачити волі щонайменше 8 років.
Сергій поводився на відтворенні злочину доволі таки спокійно. Але коли його, в наручниках, посадили до міліцейського автомобіля він опустив голову та заплакав…
Євгенію ж прийшли провести в останню путь одногрупники та всі, хто знав цю життєрадісну та красиву дівчину, яка тільки планувала своє майбутнє. Труну виносили із дому вже закритою, бо ж тіло дівчини було скалічене побоями та сокирою того виродка, яке це зробив.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору