Рівне:

Створення та просування сайтів

Вбив і зґвалтував дитину

Кримінал 29-чер, 2006, 11:109 prov 1 549
Подія, яка сталася у Володимирці, змусила здригнутися від жаху та обурення не одне людське серце. В хащах неподалік загальноосвітньої школи райцентру знайшли понівечене тіло 9-річної дівчинки.
Як повідомила інспектор ЦЗГ УМВС Олена Кузьменко, про зникнення Марійки повідомила бабуся, яка виховувала її та ще двох онуків — хлопчиків 11 та 13 років. Мати дітей у цей час була на заробітках у Київській області, оскільки змушена сама заробляти на прожиття дітей, бо чоловік декілька років тому помер. Тож правоохоронці, отримавши повідомлення про зникнення третьокласниці, негайно почали шукати Марійку. Декілька діб вони «прочісували» Володимирецький та прилеглі до нього райони. На жаль, рідних школярки чекала страшна звістка: тіло закатованої та зґвалтованої нелюдом дівчинки знайшли у лісі.
Правоохоронці по гарячих слідах розпочали пошуки нелюда. Не пройшло і двох днів, як вони вийшли на слід підозрюваного у звірстві. Ним виявився 29-річний Олександр, котрий саме в цей день відпочивав зі своєю 24-річною співмешканкою Вікторією та її чотирма дітьми на місцевій водоймі. Марійка зі своїми двома старшими братами поряд із цією парою проводила своє дозвілля: купалася, гралася в різні ігри. Чоловік із співмешканкою склянка за склянкою чаркувалися. І горілка неадекватно вплинула на чоловіка. Він почав чіплятися до 9-річної дитини, говорив Вікторії, що з Марійки виросте справжня красуня і, як не дивно, жінка почала ревнувати свого кавалера до школярки.
Бавлячись із братами, Марійка запропонувала їм сходити разом з нею до лісу по суниці, але хлопці вирішили зачекати сестру біля води. Дівчинка пішла сама в хащі, навіть не підозрюючи, що за нею направився і нетверезий Олександр. Марійка спокійно збирала суниці, як раптом зненацька з’явився 29-річний чоловік і почав чіплятися до дитини. Дівчинка почала відбиватися від домагача. Тут ще й підбігла Вікторія і почала просити співмешканця відпустити дівчинку, та той вдарив її, і жінка поспішила назад до своїх дітей. Чоловік, відправивши подругу подалі, напав на дівчинку, і з ще більшою люттю стиснувши жертві горло, задушив її. Після цього бузивір зґвалтував мертве тіло Марійки. Потім відтягнув скалічене тіло дитини в хащі, де воно й пролежало три доби.
Олександра правоохоронці затримали за підозрою у вбивстві і зґвалтуванні. Тепер решту свого життя йому доведеться, очевидно, провести у в’язниці. Але рідним і близьким Марійки від цього аж ніяк не легше.
Проводжати Марійку в останню путь вийшли майже всі мешканці райцентру. Всі, хто бачив як несли труну із дівчинкою, зовсім маленькою та у весільній сукні не стримували сліз…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору