Рівне:

Створення та просування сайтів

Вбивши школярку ... допомагав її розшукувати

Кримінал 23-кві, 2008, 21:069 Lobanovskiy 1 471
Якби ж знали рідні Люби, що мало статися на Вербну неділю з їхньою донькою, то, мабуть, ніколи б не випустили її з дому в той день. Хоча рідні розповідають, що вона немовби відчувала біду: за декілька днів до страшної події Любі приснився сон, нібито по селу їде машина і збирає вже померлих односельчан. За нею побіг незнайомець, щоб забрати її в той автомобіль, а вона почала втікати, від цього й прокинулася. Дівчина розповіла сон рідним, але близько до серця не сприйняла, мовляв, якщо комусь розказати страшне нічне видіння, то воно не збудеться. На жаль, майже збулося...

Як розповіла старший інспектор ЦЗГ УМВС України в Рівненській області Олена Кузьменко, в ту неділю Люба зі своїми молодшими сестричками пішла до сусіднього села Лютинська, де проживають їх родичі. Сестри ввечері збиралися також сходити й до місцевого клубу. Свято все ж таки. Коли звечоріло, дівчата вийшли на вулицю. До них на велосипеді під’їхав нетверезий місцевий житель Олександр, який не так давно повернувся із лав Збройних сил України. Про хлопця відгукувалися в селі не дуже добре. Говорили, що він на будь-що здатний. Доки сестра Леся пішла до хати, щоб одягнутися, Люба з Олександром пішли вулицею у напрямку до клубу. Дівчатам вона гукнула, що трішки прогуляється. З того часу її живою побачити не судилося нікому.

Любині сестри Галя з Лесею спохватилися через декілька годин. Дівчата з тіткою обійшли все село. О другій годині до пошуків приєднався й Олександр, стверджуючи, що Люба від нього вже давно втекла, а куди пішла – не знає. Таким чином молодик намагався відвести від себе підозру, адже саме його останній раз бачили з дев’ятикласницею. Згодом дівчата побігли до рідного села й повідомили батькам про зникнення Люби. Батько розповів про подію дубровицьким міліціонерам. Уже наступного дня понівечене тіло дівчинки знайшли у місцевому озері села Лютинська.

Як повідомили в Дубровицькому райвідділі міліції, за підозрою у скоєнні вбивства затримали 21-річного жителя села Лютинська Олександра. Молодик, проти якого порушили кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України «Навмисне вбивство», зізнався у скоєному. 21-річний підозрюваний намагався зґвалтувати дев’ятикласницю, а коли та відмовила і почала втікати, то наздогнав та вдарив пляшкою по голові. Потім задушив школярку і відвіз подалі від місця скоєння злочину. Тепер Олександра чекає покарання – йому загрожує позбавлення волі терміном до 15 років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору