Рівне:

Створення та просування сайтів

Сина вбив… батько

Кримінал 31-лип, 2008, 22:299 prov 1 524
Пенсіонер Віктор Т. проживав в обласному центрі разом із дружиною та дочкою. Однак чимало часу проводив у селі, що неподалік обласного центру, де знаходиться його будинок. Його син Святослав жив зі своєю співмешканкою та сім’єю її доньки в однокімнатній квартирі. Син сподівався, що з часом будинок в селі перейде у його власність. Тож він саме збирався розпочати у помешканні ремонт, коли батько повідомив, що і свою квартиру, і цей будинок він переписав на доньку. Саме це батькове рішення і стало причиною сімейних чвар між батьком та сином.
Відтоді Святослав, який так і не змирився з цим рішенням, часто сварився з батьком. Черговий скандал між рідними людьми спалахнув 21 липня. Вже наступного дня співмешканка Святослава занепокоїлась через його відсутність. Та й на дзвінки на мобільний телефон чоловік не відповідав.
Стурбована жінка вирішила поїхати у село до батька Святослава. Там у літній кухні вона побачила плями бурого кольору. На запитання, що це, господар відповів, що недавно він зарубав півника, тож плями – його кров. Жінка повірила цим словам. Вона й подумати не могла, що ці плями залишилися від крові її співмешканця, з яким вона прожила дев’ять років.
Пройшло ще декілька днів, і вона вирішила звернутися за допомогою до правоохоронців. Побачивши плями, які нібито залишилися від смерті півника, міліціонери відразу запідозрили, що тут щось негаразд. Уже під час розмови з правоохоронцями Віктор почав помітно нервувати, плутатися у показах, що і дало підставу припустити, що до зникнення сина причетний батько.
Зрештою, пенсіонер зізнався у скоєному злочині і написав явку з повинною. Батько розповів, що під час суперечки він завдав синові декількох ударів по голові кухонною дощечкою, а тоді задушив його. Потім затягнув тіло до лісу, що неподалік його обійстя. Там спершу присипав листям, а згодом викопав яму і поховав тіло. За словами Юрія Бистрицького, начальника Слідчого відділу УМВС У країни у Волинській області, сьогодні проти пенсіонера уже порушили кримінальну справу, триває слідство.

Олеся КІШКА,
Луцьк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору