Рівне:

Створення та просування сайтів

Хотіли зґвалтувати… бабусь

Кримінал 04-гру, 2008, 16:309 prov 1 662
До правоохоронців звернулася літня жінка, жителька села Тоболи. Вона скаржилася на односельчанина, звинувачуючи його у спробі зґвалтування.
Того злощасного дня до 44-річного Степана П. звернувся односельчанин. Він попросив допомогти йому різати дрова. Після роботи господар пригостив свого помічника обідом, за яким вони разом розпили і спиртне. “Звідти Степан повернувся додому, але тут він пробув недовго, — розповідає Іван Іващенко, начальник Камінь-Каширського райвідділу УМВС України у Волинській області. — Невдовзі до нього прийшла сусідка, яка попросила дещо допомогти по господарству. Під час вечері його і тут пригостили горілкою. Тож додому Степан повертався, будучи уже добряче п’яним. А оскільки він жив один, поговорити не було з ким, то він почував себе дуже самотнім. Тому чоловік і вирішив пройтися, подихати свіжим повітрям. Йдучи по сільській вулиці, він помітив у вікнах одного з будинків світло від телевізора. Тож чоловік попрямував туди. В цій оселі самотньо проживала 67-річна Євгенія Б. Степан товаришував з її сином Олександром, який поїхав на заробітки до Києва і пропав безвісти декілька років тому. Тож чоловік вирішив поцікавитися, чи той, бува, не повернувся”.
Двері будинку не були зачинені. Господиня лежала на ліжку і дивилася телевізор. Присівши поруч, Степан почав розпитувати її про сина. Через деякий час чоловіку захотілося жіночої ласки, тож він і почав чіплятися до матері свого друга. Жінка чинила опір: відштовхувала, дряпала йому обличчя. Однак сили були нерівними. Тоді господиня проявила хитрість. Вона попросила Степана подати їй води. А коли він її приніс, то жінка скористалася моментом, вирвалася з рук насильника і втекла до іншої кімнати. Там вона замкнулася зсередини і чекала, поки любитель жіночої ласки не піде з її дому. “Опісля бідолашна жінка побігла до сусідки, звідки зателефонувала до доньки, яка і забрала її до себе, — продовжує розповідь Володимир Деркач, старший слідчий Слідчого відділу Камінь-Каширського РВ. — Степан же, повертаючись додому, по дорозі зайшов до сусідів. Там йому надали першу медичну допомогу, адже обличчя його було подряпане, в крові. Звідти він пішов додому, а вже вранці до нього завітав дільничний інспектор міліції. Свою вину чоловік визнав, а також він щиро розкаявся у скоєному і сказав, що у всьому є винною горілка”. Сьогодні проти нього порушили кримінальну справу.
На території цього ж району порушили ще одну кримінальну справу за аналогічним фактом. Було уже близько півночі, коли 26-річний Павло Ш., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повертався додому. “Коли молодик наблизився до дому старенької Христини Л., яка самотньо проживала в будинку, то вирішив зайти і відвідати її, — розповідає пан Іващенко. — Так, як бабуся була фактично прикута до ліжка, то двері будинку не були замкнені. Перекинувшись зі старенькою декількома словами, Павло почав наносити удари по голові 81-річної господині. Він бив її по обличчю та ногах. Молодий чоловік намагався вступити з нею у статеві відносини, однак жінка щосили пручалася. Невідомо, чим би усе це закінчилося, якби хтось із односельчан, проходячи по вулиці, випадково не посвітив у вікно кишеньковим ліхтариком”. Зловмисник подумав, що хтось прямує до будинку, а тому злякався і поспішив накивати п’ятами. Сьогодні правоохоронці уже порушили кримінальну справу.
Олеся КІШКА,
Луцьк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору