Рівне:

Створення та просування сайтів

Замах на зґвалтування скоїли…неповнолітні

Кримінал 02-сер, 2008, 12:369 prov 2 017
Замах на зґвалтування скоїли…неповнолітні

Тієї злощасної ночі двоє неповнолітніх жителів села Сошично, що на Волині, добряче погуляли. Уже було десь біля четвертої години ранку, коли вони, повертаючись додому, йшли однією з вулиць міста. Нещодавно у селі Сошично на Волині двоє неповнолітніх, будучи у стані алкогольного сп’яніння після вдалої гулянки, вирішили пошукати собі пригод. “Раптом хлопці побачили постать жінки, яка самотньо йшла дорогою, -- розповідає Іван Іващенко, начальник Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області. – Хлопці пішли їй назустріч. Після короткої розмови з 37-річною Вікторією К. неповнолітні запропонували вступити з ними в інтимні відносини .”

Жінка відповіла на пропозицію відмовою тож хлопці їй погрожувати та наносити побої. Вікторія оборонялася, що ще більше розізлило неповнолітніх. Вони почали зривати з нещасної одяг. На щастя усе це побачив їхній односельчанин, який до того ж виявився сусідом потерпілої. Саме він і врятував її від розлючених та охоплених похіттю неповнолітніх.

“Мене, полковника міліції, вражає той факт наскільки помолодшали сьогодні злочинці і посерйознішали злочини, які вони скоюють, -- продовжує пан Іващенко. -- Сьогодні по цьому факту правоохоронці уже порушили кримінальну справу.”


Олеся К І Ш К А
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору