Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині неповнолітній згвалтував двох братиків 7 і 8 років

Рівненська область 27-кві, 2011, 10:279 Lobanovskiy 1 465
Ми розповідали про двох братиків, що зазнали сексуального насильства від 17-тирічного односельця на Рівненщині. Наші кореспонденти відвідали село Степань у пошуках причин жахливої пригоди.

Третина мешканців села Степані - п'ятдесятники. Відданими вірянами є й родичі хлопця, якого нині підозрюють у злочині.
Віктор Коропчук, вчитель фізкультури:
- Він із сім'ї віруючих, але він церкву не відвідує. Останній час, років два-три, церкви не відвідує. Сім'я там багатодітна. Навчався він не дуже добре. Слабо відвідував школу. Мав проблеми - крадіжки здійснював. На скільки я володію інформацією, він задовольнив свої сексуальні потреби неприроднім способом. При тому, з малолітніми дітьми. Ганебний вчинок, просто ганебний. Ні в які рамки не вкладається - це дуже ганебно.
Підозрюваному хлопцеві - 17 років. Його ім'я зазначено в переліку учнів вечірньої школи в сусідньому селі. Інформацію про те, що неповнолітній має кримінальне минуле, в міліції підтверджують.
Інна Березовська, керівник відділу УМВС України в Рівненській області:
- З травня минулого року працівники Сарненського РВ поставили його на облік за скоєння крадіжки. Він у березні минулого року із млина викрав дві шестерні металеві вагою майже 30 кілограмів. Тоді була порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 ККУ, і судом йому було винесено вирок - позбавлення волі строком на три роки з іспитовим терміном на один рік.
Кримінальну справу за фактом зґвалтування правоохоронці вже порушили. Парубка заарештували. Йому тепер світить від 10-ти до 15-ти років ув'язнення. В сільській раді повідомили, що родина підозрюваного - багатодітна. Крім нього, батьки виховують іще дванадцятьох дітей. За віросповіданням, телевізор і комп'ютер - суворе табу. Тож мати переконана - всьому виною сучасні технології.
Ніна Крот, мати затриманого:
- Він сказав, що на відеокасетах надивився, і його заінтересувало, і він хотів так само попробувати. А так - більше нічого. Плаче тільки. Він каже: "Я не знав, що воно таке".
Скривдженим хлопчикам - 7 і 8 років. Вони - рідні брати. За словами міліціянтів, наруги зазнав один малий, а інший чинив неповнолітньому збоченцеві опір. Батьки підозрюваного сподіваються, що на правильний шлях його наверне відповідальність за вчинений злочин.
Ніна Крот, мати затриманого:
- Як я можу захищати? Як би він нас слухав, то не йшов би до друзів дивитись. Він просить: "Приїжджайте до мене, бо так і плакав, що всі відвернуться". Кажу: "Ми від тебе не відвернемося". Ну, ясно, що ми приїдем, це ж наше дитя.

Світлана Березнюк, Сергій Сафта.
http://ntn.ua/uk/news/sex/2011/04/26/5837
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Юлия 27-кві, 13:35

КАЗНИТЬ СВОЛОЧЬ!!!!!!!! У меня двое сыновей, и на месте мамы мальчиков я бы задушила козла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору