Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівники ДАІ Рівненщини затримали громадянина, який викрав автомобіль

Рівненська область 02-травня, 2011, 09:339 Lobanovskiy 1 784
В оперативному орієнтуванні, що надійшло з Тернопільської області на адресу правоохоронців Рівненщини, йшлося про викрадення автомобіля ВАЗ-2109 у 42-річного Петра мешканця села Кути Шумського району Тернопільщини. Близько 17.00 години зловмисник викрав авто і зник у невідомому напрямку.
Через три години після викрадення «дев`ятки» наряд дорожньо-патрульної служби Рівненської роти ДПС, що обслуговує дороги державного значення, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче поблизу села Бірки, Дубенського району, помітив авто, що розшукується. Вимогу працівників ДАІ зупинитись – водій не виконав. Після недовгої погоні ВАЗ-2109 було блоковано патрульним автомобілем. Інспектори вмить дістали з салону водія і пасажира. Обидва явно були нетверезі. Слідчо-оперативна група, котра прибула на місце затримання – ретельно зібрала всі необхідні матеріали стосовно цього злочину.
З`ясувалося, що 44-річний водій-викрадач, що «запозичив» авто, раніше чотири рази відбував покарання за злочини. Серед них і вбивство і розбійний напад… Тепер до колекції відсидок більш за все додасться ще одна – за незаконне заволодіння автомобілем.
Завдяки пильності та злагодженим професійним діям інспекторів 2-го взводу ДПС Рівненської роти ДПС для обслуговування доріг державного значення вдалося затримати рецидивіста та повернути автомобіль його законному власнику.


Прес-служба ВДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору