Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині депутат попався на хабарі

Рівненська область 02-травня, 2011, 10:179 Lobanovskiy 3 457
Дві тисячі доларів вимагав і отримав від 26-річного рівненського підприємця депутат Дубенської міської ради, голова постійно діючої комісії з питань будівництва, землекористування та земельної реформи. Цей факт задокументували співробітники відділу протидії хабарництву УДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області.

На початку березня цьогоріч до депутата міськради звернувся рівненський підприємець з проханням посприяти у виділенні йому земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею орієнтовно 0,1 га в межах Дубного. Однак голова постійної комісії за таке «сприяння» запросив дві тисячі доларів США. 26-річний Павло, враховуючи висунуті йому вимоги, змушений був із цим погодитися, але про протиправні дії представника влади повідомив працівникам міліції.
– 26 квітня 2011 року, перебуваючи у своєму службовому кабінеті, депутат Дубенської міської ради одержав від рівненського підприємця хабар у вигляді грошових коштів у сумі 16 тисяч гривень і при цьому передав останньому витяг з рішення про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, – прокоментував начальник управління ДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області Віктор Галайський. – Одразу після цього його затримали «на гарячому» працівники міліції. Прокуратура Рівненської області порушила кримінальну справу за фактом одержання хабара, поєднаного із вимаганням, за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України. Він зізнався у скоєному злочині та нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Співробітники відділу протидії хабарництву УДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області проводять додаткові оперативно-розшукові заходи та слідчі дії щодо встановлення інших фактів злочинної діяльності затриманого.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору