Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному на речовому ринку затримали злодія

Рівненська область 08-лис, 2011, 10:259 prov 1 136
Минулої п’ятниці під час відпрацювання речового ринку міліціонери та охоронники затримали за гарячими слідами чоловіка, який з манекену зняв жіночу курточку і втік.
До міліціонера та охорони о 9.30 год продавець речового ринку звернулася із повідомленням про те, що невідомий чоловік зняв із манекену жіночу курточку синього кольору і втік, - коментує т.в.о. начальника ВДІМ Рівненського МВ УМВС Юрій Зімка. - Описавши прикмети чоловіка, в ході проведення оперативно-розшукових заходів старший дільничний Рівненського МВ УМВС Юрій Шекель із працівниками охорони вже за декілька хвилин затримали підозрюваного у скоєнні цього злочину при виході із ринку.
Все це сталося на очах у продавця, яка торгувала неподалік. Жінка наздогнала зловмисника і забрала у нього курточку. Вона розповіла, що помітила, як двоє чоловіків якось дивно розглядали товар. Один із них відійшов, а інший, знявши з манекену синю курточку, почав утікати. Жінка повідомила про це власницю, а сама побігла за невідомим. Тим часом продавець, яку пограбували, повідомила про злочин охорону ринку та міліціонерів.
Під час спілкування з міліціонерами підозрюваний змінював свої свідчення, оскільки неодноразово вже був судимий і намагався цього разу уникнути відповідальності. 36-річний Ігор, житель Житомирської області, вигадав версію, начебто у його жінки поламався каблук і вони вибирали взуття. Втім, жінка залишилася у Сарнах, куди вони напередодні їздили у гості.
Підтвердив причетність Ігоря до пограбування і службовий собака, який з-поміж трьох чоловіків указав саме на підозрювану особу.
У минулому Ігор вже має три судимості: за скоєння крадіжок, пограбування та був фігурантом злочину, пов’язаного із наркотиками. У місцях позбавлення волі він перебував 8,5 років і звільнився лише минулоріч.
Наразі порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж. Ігоря правоохоронці затримали в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України. 7 листопада суд його арештував. Імовірно, мешканець Житомирської області буде позбавлений волі на строк до чотирьох років.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, помічник начальника Рівненського МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору