Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині ревнощі, підігріті алкоголем, закінчилися поножовщиною

Рівненська область 10-лис, 2011, 10:529 prov 875
Сімейні конфлікти з кримінальною розв`язкою, на жаль, вже давно не рідкість. Сліпі ревнощі, після чарки - другої затьмарюють здоровий глузд і люди здійснюють непоправні вчинки, про які потім жалкують.
Тривожне повідомлення надійшло до чергової частини Володимирецького районного відділу восьмого листопада з швидкої медичної допомоги районної лікарні. Стало відомо, що в медзаклад з діагнозом ножове поранення грудної клітки звернувся 31-річний житель Володимирецького району. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце злочину, встановила обставини події і затримала підозрювану особу.
– На місці події правоохоронці з’ясували, що злочин було скоєно під час з`ясування відносин між чоловіками. Банально, але факт. Об`єктом їх конфлікту стала жінка. Як з’ясувалося одна з подружніх пар, яка проживає у селі Любахи Володимирецького району час від часу «заглядала до чарки», після чого відразу розпочинали з'ясовувати стосунки. Ревнивий чоловік не цурався за допомогою кулаків доводити коханій, як треба поводитися, – зазначив начальник Володимирецького райвідділу міліції Степан Рубель.
Того дня, розжившись на півлітру, вони запросили свого знайомого із сусіднього села Чудля скласти їм гарну компанію за вечерею. По мірі вживання спиртного чаркування переставало бути нудним. Під час застілля розігшрітий горілкою господар почав ревнувати дружину до гостя, із-за чого між чоловіками відбулася сварка. Спочатку кожен доводив свої аргументи словами. Потім до діла підключилися кулаки, а згодом в хід пішов кухонний ніж. Будучи добряче напідпитку, господар будинку встромив ножа у груди своєму гостю. Перевів ревнивий погляд на дружину, та взявся її «виховувати», в результаті чого остання отримала численні поранення тіла.
Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Підозрюваний затриманий, триває досудове слідство. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Василь СЕРГІЙЧУК, Михайло МАРИНІЧ, Володимирецький РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору