Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині ображені жінки встромили в спини чоловікам ножі

Рівненська область 21-січ, 2012, 12:279 prov 983
Різдво Христове зазвичай прийнято зустрічати у родинному колі. Саме так і вирішили провести третій вечір свята подружжя острожан, 36-річний Іван та 32-річна Наталія. Традиційно на стіл господиня поставила й алкогольні напої. Однак, раптово звичайна вечеря перетворилася на трагедію.
Випивши енну кількість спиртного чоловік вирішив з’ясувати стосунки зі своєю «другою половиною». Згодом словесна перепалка досягла свого апогею. Не стерпівши образ в свою сторону, розлючена Наталія схопила кухонного ножа та вдарила ним Івану в спину.
Зрозумівши, що накоїла, перелякана жінка відразу викликала швидку допомогу. Чоловіка з діагнозом проникаюче ножове поранення грудної клітки з ушкодженням легені доставили у Острозьку ЦРЛ, де він досі перебуває.
— За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), — зазначив начальник Острозького МВ УМВС Валерій Самчук. — Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.
Епопея зі схожим сценарієм проте із більшою кількістю дійових осіб розгорнулась і у Березному 15 січня. Співмешканці, 31-річний Ігор та Олена, запросили у гості, аби відзначити старий новий рік, двох товаришів. Чарка за чаркою, слово за слово — у розмові з’явилось місце образам та претензіям із боку запрошених. Варто додати, що достеменно уже ніхто із присутніх не пам’ятає, що власне стало причиною конфлікту. Ображеною виявилась Олена, яка почала вимагати від чоловіка захисту власної гідності. Однак, байдужий Ігор піднявся та пішов спати. Обурена поведінкою чоловіка, Олена вхопила ножа та вдарила ним «коханого» у спину. Результат — три проникаючі ножові поранення, пошкодження легень, лікарняне ліжко та кримінальна відповідальність.
— За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень стосовно Олени порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — прокоментував начальник слідчого відділення Березнівського РВ Олег Середа.
Підозрювана свого часу вже понесла покарання за аналогічне діяння, однак тоді жертвою виявися інший співмешканець.
Про це Провінційці повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору