Рівне:

Створення та просування сайтів

Неповнолітній, який наніс ножові поранення сусідові-однолітку, взятий під варту

Рівненська область 20-сер, 2012, 12:219 prov 1 231
Шостого серпня близько двадцять першої години в реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні з попереднім діагнозом: множинні проникаючі колоті рани грудної клітки, шиї та попереку, травматичний шок був госпіталізований 17-річний Олександр.
Як встановлено пізніше, двоє 17-річних сусідів Олександр та Олег біля будинку, в якому проживають, на грунті непорозуміння вступили в суперечку, під час якої останній, взявши з дому кухонного ножа, наніс вісім ножових поранень в ділянку шиї, плеча та попереку. Свідком інциденту став їх спільний знайомий 20–річний Роман, який став розбороняти хлопців.
Потерпілий з отриманими численними пораненнями встиг добігти до станції швидкої допомоги, яка розташована неподалік від їх будинку на мікрорайоні «Північний», та був доставлений до лікарні.
Зловмисника за підозрою у вчиненні злочину затримали в порядку статті 115 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час підозрюваного взято під варту і він перебуває в СІЗО міста Рівне.
Відносно зловмисника порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 15 (замах на вчинення злочину є незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця) та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
Наразі встановлюють причини, що спонукали молодика до скоєння такого вчинку, та всі обставини події. триває слідство.
Про це Провінційці повідомила Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ УМВС України в Рівненській області.

*Імена зміненіз етичних міркувань
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору