Рівне:

Створення та просування сайтів

Бійка на сільській дискотеці закінчилася фатально для одного з її учасників

Кримінал 27-вер, 2012, 12:069 prov 2 071
Чергова сільська бійка, фігуранти якої були на підпитку, для одного з них закінчилась фатально. Подія сталася цьогоріч на початку вересня у селі Зелень Дубровицького району, що на Рівненщині.
– Другого вересня від чергового фельдшера відділення «швидкої» медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що близько 24.00 в приймальне відділення Дубровицької ЦРЛ доставлений 33-річний Володимир*, житель с. Зелень Дубровицького району з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, алкогольне сп’яніння, – розповів начальник слідчого відділення Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Микола Белеля. – В ході досудового слідства були встановлені подробиці інциденту. Очевидці розповідають, що близько 22 години житель с. Степангород із сусіднього Володимирецького району Сергій, перебуваючи біля приміщення сільського клубу, що в селі Зелень вступив в суперечку з Володимиром. Під час шарпанини Сергій умисно наніс кулаком Володимирові удар в обличчя, від якого той впав на землю. Від отриманих внаслідок нанесеного удару тілесних ушкоджень Володимир втратив свідомість та був доставлений до Дубровицької ЦРЛ, де через три доби від отриманих травм помер, – розповів Микола Белеля.
Відносно Сергія слідчим райвідділу порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкція якої передбачає до десяти років позбавлення волі. На даний час Сергія арештовано, – підсумував Микола Белеля.
* – імена змінено з етичних міркувань
За повідомленням СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору