Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині брат накинувся на брата з ножем

Рівненська область 26-січ, 2012, 15:549 prov 896
Близькі люди частенько з’ясовують стосунки у незвичний спосіб. Кого легше образити, вдарити чи принизити? Від кого найчастіше ми страждаємо? За твердженням психологів – від близьких людей. Причину називають банальну – на рідних не завжди поскаржишся до міліції та і соромно виносити сміття з родинного гнізда. А коли точка кипіння катапультує в хід іде важка артилерія.
До Дубровицького районного відділу міліції 23 січня 2012 року біля 18.30 години надійшло повідомлення від медсестри Дубровицької ЦР лікарні про те, що з діагнозом ножове поранення спини до лікарні доставлено жителя села Орв’яниця Дубровицького району 37-річного Степана* - розповів т.в.о. начальника Дубровицького РВ УМВС підполковник міліції Павло Шкодич. За його словами подія мала місце біля 16-ої години 23.01.2012 року. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння 31-річний Ігор*, в ході суперечки наніс кілька ножових поранень рідному брату Степану. Останній з діагнозом ножове поранення лівої нирки, різані рани поперекової ділянки зліва та лівої сідниці був доставлений до лікарні.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що Ігор перебував у будинку по місцю проживання в стані алкогольного сп’яніння. Біля 16-ї години до нього прийшов рідний брат Степан. Між ними виникла суперечка за не посипаний нібито сіллю поріг, адже на дворі суцільна ковзанка. Якби чоловіки не були на підпитку, можливо такого й не трапилося. Слово за слово і з нічого зчинився скандал. Ігор тримаючи у руці ножа, адже саме готував вечерю, рушив за братом на вулицю. Гнів на зауваження Степана взяв верх і Ігор почав наносити удари ножем по брату. Коли отямився було вже пізно. Протверезів відразу і зрозумів, що вчинив щось непоправиме. Степан лежав на землі, стікаючи кров’ю.
Чи варто одне неправильне бодай слово людського здоров’я чи життя.
Наразі по даному факту проводиться дослідчий збір матеріалів, вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).
Тепер Ігореві доведеться відповідати не тільки перед законом, а й за гріх що підняв руку на ближнього свого.

*( імена змінено з етичних міркувань).
Галина ДЕМ’ЯНЕЦЬ, Дубровицького РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору