Рівне:

Створення та просування сайтів

Для захисту від торгівлі людьми на Рівненщині пройде інформаційний автопробіг

Рівненська область 24-лис, 2011, 11:409 prov 978
1-го та 2-го грудня 2011 року дорогами Рівненщини пройде колона національного автопробігу «На запчастини – тільки машини!».
Інформаційні заходи автопробігу будуть спрямовані на широке висвітлення кримінальної проблеми торгівлі людьми, зокрема з метою вилучення органів. Ініціаторами цього заходу на Рівненщині виступила громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». Організаційну та інформаційну підтримку акції надасть Міжнародна організація з міграції за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Данії в рамках Програми з протидії торгівлі людьми у Східній та Південно-Східній Європі.
Автопробіг відбудеться в 10 областях України в період проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства…».
В автопробігу візьмуть участь експерти, медики, освітяни , громадські діячі та волонтери.
Маршрут автопробігу на Рівненщині передбачає інформаційні акції в таких населених пунктах:
1 грудня : Рівне – Квасилів – Здолбунів – Остріг
2 грудня : Рівне – Костопіль – Сарни
Збір учасників автопробігу – Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка»,
м. Рівне , вул. Д.Галицького 16 (з 8.30 до 9.00)

«На місцях» до участі в акції буде залучено працівників обласного та районних управлінь у справах сім’ї, молоді та спорту , центрів СССДМ, служби зайнятості , керівників , учнів та студентів місцевих навчальних закладів, а також представників місцевих громад, ЗМІ та пересічних громадян.
***
Для довідки: Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» з 2001 року реалізує проекти , спрямовані на розбудову громадянського суспільства в Україні , попередження насильства в сім’ї, протидію торгівлі людьми, подолання дискримінації та впровадження гендерної рівноваги в суспільстві.
Програма Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) з протидії торгівлі людьми діє з 1998 року на підтримку зусиль держави та громадянського суспільства України у протидії торгівлі людьми. З 2000 року МОМ у співпраці з громадськими організаціями в Україні надала допомогу понад 7540 постраждалих від торгівлі людьми, серед них 473 – діти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору