Рівне:

Створення та просування сайтів

Близько 30 пограбувань на рахунку у молодиків з Хмельниччини

Хмельницька область 25-лис, 2011, 12:439 prov 908
Шепетівські оперативники затримали двох молодиків, які серед білого дня грабували жінок.
Один із підозрюваних 1992 року народження, уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Коли почув від старшого товариша пропозицію спробувати себе у грабежах, погодився. З липня місяця працівники міліції зафіксували на території районного центру 15 відкритих викрадень, схожих між собою. Пограбування скоювались у період з 12 до 16 години, коли поблизу жертв нікого не було. А самими потерпілими ставали жінки, у яких руки були зайняті якимись речами, або це були мами із дітьми. Зловмисник несподівано підходив до обраної жінки та зривав із шиї золоту прикрасу. Від несподіванки молодиці втрачали мову та здатність реагувати, та й залишити дитину чи важкі сумки серед вулиці не могли.
Правоохоронці декілька місяців «полювали» на зловмисників, встановлювали засідки і таки визначили й затримали осіб, які скоювали злочини. Слідство встановило, що молодики «працювали» не тільки у рідному місті, а й встигли побувати у Старокостянтинові і Хмельницькому — загалом за ними рахується близько 30 пограбувань. Золоті вироби чоловіки збували у ломбардах сусідніх міст, наприклад, тільки в обласному центрі вони продали 100 грамів золота.
Відтепер про розваги та азартні ігри, на які і йшли злочинно зароблені кошти, доведеться забути. Згідно ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України підозрюваним загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Юлія Гринь
СЗГ УМВС України
в Хмельницькій області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору