Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці затримали нічних грабіжників відразу після скоєного злочину

Житомирська область 08-вер, 2012, 10:589 prov 850
29-річна житомирянка поверталася додому пізнього вечора. Жінка працює касиром в одному з торгівельних центрів і завершує роботу близько півночі. Несподівано дорогу їй перетнули двоє молодиків. Один з них раптово вдарив жінку, а інший відразу вихопив сумочку, яку та тримала в руках.
Інспектори спецпідрозділу групи затримання УДСО при УМВС України в Житомирській області Сергій Карпенко та Руслан Радушинський патрулювали місто на визначеному маршруті руху, коли помітили на одній з площ обласного центру, як невідомі чіпляються до дівчини. За декілька хвилин, допоки автомобіль наблизився до місця події, парубки встигли вихопити у жінки сумку й кинулись тікати врізнобіч.
Міліціонери відразу помчали наздоганяти нічних грабіжників й, пробігши досить чималу відстань по вулицях і дворах міста, затримали їх. У підозрюваних було вилучено й речові докази: сумку потерпілої, її мобільний телефон, а також гроші, які були в сумці. Окрім того, у грабіжників виявили й ніж.
Як повідомив заступник начальника УДСО УМВС України в Житомирській області Ігор Товкач, на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Богунського РВ УМВС, а підозрюваних доставлено до відділку міліції.
Як згодом з’ясувалось, затримані уже мають певий кримінальний досвід. Старший з них, 44-річний чоловік без постійного місця проживання, двічі притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійних нападів та грабежів. Стосовно молодшого, 17-річного жителя обласного центру, уже порушено кримінальну справу за фактом грабежу, яка наразі розслідується.
На даний час вирішується питання щодо порушення ще однієї кримінальної справи за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Цього разу чоловікам може загрожувати позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.
За повідомленням СЗГ УМВС України в Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору