Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині 56-річна жінка зарубала сокирою пенсіонера

Рівненська область 26-лис, 2011, 16:359 prov 1 312
У селі Берестя Дубровицького району 79-річний Адам мешкав у будинку сам. Час від часу до старого навідувалась 61-річна донька Єва, яка проживає неподалік. Якось, в черговий раз прийшовши його відвідати, посеред кімнати застала закривавлене, без ознак життя тіло батька. Жінка одразу побігла до сусідки, що проживає поряд і розповіла їй про побачене. Остання негайно повідомила про подію до міліції.
Згідно висновку судмедексперта, смерть чоловіка наступила внаслідок відкритої черепно-мозкової травми та множинних рубаних ран голови, а також перелому кісток черепа.
– Проведеними оперативно-розшуковими заходами на місці події встановлено особу, яка вчинила це жорстоке вбивство. Нею виявилась 56-річна місцева жителька, – прокоментував заступник начальника УМВС – начальник кримінальної міліції Геннадій Юрчук. – За цим фактом слідчі райвідділу порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Підозрювану затримано у порядку статті 115 КПК України.
Зі слів односельчан, 56-річна Ніна часто навідувалась до загиблого. Зазвичай, у його будинку вони спільно розпивали спиртні напої. Проте, траплялося й таке, що жінка забирала продукти харчування у пенсіонера, які тому приносила донька. До того ж, подібні конфлікти останнім часом стали чи не щоденними. Тож, на запитання про підозрювану особу, відповідь знайшлась незабаром.
У селі з жахом відгукуються про цю подію, адже в минулому підозрювана була старанною і відповідальною жінкою, працювала швачкою на одній із фабрик.
Сама ж Ніна пояснює, що того дня, випивши зайвого, між нею та пенсіонером виникла суперечка, причину якої вона назвати не може. Спочатку вона била старого поліном, а потім під руку потрапила й сокира…
Однак, вочевидь, лише цими знаряддями жінка не обійшлась, адже поруч із тілом знайдений ще й молоток.
— Для повного та об’єктивного встановлення істини у справі необхідно призначити ряд експертиз та провести необхідні слідчі дії. Проте уже сьогодні є достатньо доказів для доведення вини останньої у скоєнні злочину, — зазначив Геннадій Юрчук.

Галина ДЕМ’ЯНЕЦЬ,
Дубровицький РВ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору