Рівне:

Створення та просування сайтів

Останнє застілля

Кримінал 03-травня, 2007, 18:429 prov 1 125
Пожежа
Знову на Рівненщині від оковитої та цигарки загинули люди. Як повідомили у ГУ МНС Рівненської області, спочатку трагедія трапилася в селі Боремель Демидівського району.

Прибувши на виклик у село, пожежники побачили в задимленому житловому будинку частково пошкоджену вогнем дерев’яну підлогу, по всій кімнаті розкидані речі домашнього вжитку, а на столі стояла недопита пляшка оковитої та склянки. Біля дерев’яного ліжка, на якому знаходились тіла двох чоловіків - купа недопалків.

Загиблі - 52-річні брати-близнюки Іван та Петро - не мали власних родин і проживали разом у батьківському будинку. Чоловіки частенько зловживали спиртними напоями. Напередодні трагедії люди бачили братів у вельми “радісному” стані в місцевій крамниці. За версією слідства, десь за північ брати, зморені алкоголем, заснули у ліжку із запаленими цигарками, внаслідок чого отруїлися продуктами згорання.

Трагедії з вогнем на цьому не закінчилися. В останній день квітня близько першої години ночі на пункт зв’язку Народної служби порятунку міста Рівного надійшло повідомлення про чергову пожежу. Налякані місцеві мешканці розповіли, що загорання сталося у невеличкому дерев’яному будівельному вагончику, де проживають робітники, які будували неподалік новий житловий будинок. Коли приїхали рятувальники, то побачили повністю охоплений вогнем вагон. Проникнути до нього було просто неможливо. За 15 хвилин пожежу ліквідували. Рятувальники та свідки пригоди сподівалися, що всередині не було будівельників та, на жаль, коли пожежники потрапили до приміщення, то виявили там обгорілі тіла двох чоловіків, яким медична допомога вже не знадобилася.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору