Рівне:

Створення та просування сайтів

ТРИНАДЦЯТЕ ЛИСТОПАДА – ДВА ТРУПИ

Кримінал 17-лис, 2005, 12:349 prov 1 280
Знову доводиться констатувати, що де є алкоголь та цигарка – чекай трагедії. Так сталося і з двома друзями з села Забірне Березнівського району.
Як повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Микола Прокопчук, пожежники отримали повідомлення про те, що в селі Забірне горить будинок. Коли вони приїхали на місце пожежі, то побачили в задимленій літній кухні розкидані речі домашнього вжитку, обгорілу підлогу і, напевне, винуватицю того, що сталося, – горілку. В приміщенні пожежники виявили двох чоловіків без ознак життя. Загиблих – власника будинку 35-річного Анатолія та його товариша 33-річного Юрія доставили до моргу.
Як повідомили свідки пожежі, дим в приміщенні Анатолія вони побачили близько 10 години ранку. Негайно побігли рятувати оселю і господаря, винесли на свіже повітря горе-друзів, але, на жаль, життя їм врятувати не вдалося. В ході опитування сусідів, вогнеборці встановили, що господар помешкання та його колега досить часто зловживали алкоголем. Очевидно, лягаючи спати, хтось із них забув загасити цигарку. І вона спричинила непоправне: забрала життя двох чоловіків.
І вкотре хочеться нагадати людям, що саме паління в нетверезому стані часто призводить до пожеж та смертей. Лише з початку листопада в області внаслідок цього лиха загинуло 8 людей, яким ще можна було б жити і жити. Тож, укотре сідаючи “святкувати” з цигарками, особливо в приміщеннях, подумайте над тим, чи варто ризикувати своїм життям заради цього “задоволення”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору