Рівне:

Створення та просування сайтів

Обвуглені трупи виносили рятувальники

Кримінал 07-вер, 2006, 14:549 prov 1 009
Трагічно розпочався вересень на Рівненщині. Пожежі забрали життя двох людей, які так і не змогли вибратися зі своїх осель. Про це повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Дмитро Мельник.
Так, 1 вересня на вулиці Київській, 92 загорілася одна з квартир малосімейного гуртожитку. Прибувши на місце події, пожежні побачили, що з вікна п’ятого поверху валить дим. Мешканці цього будинку розповіли, що в квартирі має бути господар 49-річний Анатолій, бо його у нетверезому стані бачили в оселі за годину до пожежі.
Вогнеборці негайно приступили до боротьби з вогнем. Щоб потрапити до осередку займання, пожежники одягнули апарати захисту органів дихання, адже весь поверх був заповнений димом. Температура була такою високою, що маски протигазів бійців МНС прилипали до обличчя й обпікали шкіру. Незважаючи на всі труднощі, за півгодини пожежу загасили. На місці згарища пожежники знайшли обвуглені рештки винуватця займання. Однією з версій пожежі є паління у нетверезому стані. Сусіди розповіли, що загиблий не мав постійного місця роботи, перебивався різними заробітками. Часто його бачили в нетверезому стані. До речі, через 20 днів чоловік мав святкувати своє 50-річчя, але через свою надмірну любов до оковитої до цього дня не дожив.
Також через паління в ліжку загинув і 38-річний Валерій із села Велика Клецька Корецького району. Він ліг відпочити, взявши до рук цигарку. Незчувся, як заснув, а недопалок впав на покривало, а далі все як завжди: постіль почала тліти, а нетверезий чоловік прокинутися не зміг. У результаті він поповнив сумну статистику загиблих від паління в ліжку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору