Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові бійка у маршрутці закінчилась убивством

--- 06-гру, 2011, 11:359 prov 1 098
Львів’янин зробив зауваження молодикам, які галасували у маршрутному таксі. Коли чоловік вийшов на своїй зупинці, бешкетники догнали його та напали ззаду. Звільняючись від цупких обіймів одного з нападників, чоловік витягнув ніж та убив хулігана.
Пригода трапилася пізно ввечері. Із однієї зі львівських лікарень у чергову частину Шевченківського райвідділу повідомили, що швидка щойно привезла чоловіка із ножовими пораненнями. Від отриманих травм чоловік помер.
На місце, звідки нещодавно забрали пораненого, виїхала слідчо-оперативна група. Почали з’ясовувати обставини, за яких скоїли злочин, і шукати підозрюваного у вбивстві.
«Було проведено поквартирні обходи, опитано людей, які знаходилися поблизу місця скоєння злочину, водіїв таксі, - розповідає Сергій Хоманець, начальник карного розшуку Шевченківського РВ м. Львова, - Спершу не було нічого відомо. Однак згодом було встановлено кілька свідків, які чули розмову, що відбувалась між усіма учасниками».
За кілька годин підозрюваного затримали. Він розповів правоохоронцям про події минулого вечора.
Почалося все, коли чоловік, повертаючись додому, сів у маршрутку.
«Як тільки я зайшов, почув лайку, голосно хтось говорив. Матюкалися. Я побачив на задньому сидінні двох хлопців років тридцяти», - згадує затриманий.
Зухвалі молодики голосно розмовляли, нецензурно висловлювалися. А на всі зауваження пасажирів відповідали образами. Чоловік вирішив втрутитись та теж попросив хлопців заспокоїтись.
«Я їм зауваження зробив. Однак вони не звернули увагу, - розповідає далі чоловік, - Коли ми вже під’їхали на проспект Чорновола, я підійшов до одного з них, взяв за курточку і кажу: «Перестань матюкатися, веди себе нормально у громадському транспорті».
Це обурило юнаків і в маршрутці почалася бійка.
«Водій зупинив маршрутку посеред дороги, як побачив, що ми шарпаємося. Зупинив і відкрив двері, - каже затриманий, - Я вирішив вийти, щоб уникнути конфлікту. Двері закрилися, автобус поїхав далі. А я пішов додому».
Проте, за кількадесят метрів автобус зупинився знову. З нього вийшли ті два молодики та попрямували до чоловіка. Наздогнавши його, юнаки вирішили продовжити з’ясування стосунків.
«Я казав їм: «Давайте все владнаємо. І тут один з них підійшов до мене ззаду, обхопив рукою за шию і почав душити. У мене в очах потемніло, дихати стало майже неможливо. А я,коли вони до мене тільки підходили, в кишені ножик відкрив. Я витягнув ніж, коли вже відчув, що мені дуже погано стає, страшно стає. Я викрутився і вдарив його два чи три рази ножем в груди».
Вирвавшись з рук нападника, чоловік утік. Дорогою викинув ніж та викликав швидку для пораненого й для себе.
А вже за кілька годин його затримали правоохоронці.
Тепер проти чоловіка порушена кримінальна справа за ст. 115 «Умисне убивство» Кримінального кодексу України.
Про це повідомили з СЗГ ГУ МВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору