Рівне:

Створення та просування сайтів

Грабіжник від вівчарки не втік

Кримінал 03-травня, 2007, 18:469 prov 1 251
Випадок
— Того дня близько 19.00 я, як завжди, вийшов на прогулянку зі своїм трирічним собакою, — розповідає командир відділення — водій автогосподарства УМВС, прапорщик міліції Роман Гусік, який у той період перебував у десятиденній відпустці. — Вже сутеніло, а тому пішли у напрямку перехрестя Черняка-Дундича. Неподалік підземного переходу почув крик дитини, яка кликала на допомогу. Відразу зрозумів, що справи кепські. Побачивши, що кривдник почав стрімко віддалятися від жертви, кинувся на допомогу.

Маючи належну фізичну підготовку, 30-річний прапорщик швидко наздогнав негідника. Для його затримання Романові довелося застосувати прийом рукопашного бою. Звалити грабіжника на землю допомагав і чотириногий друг Крафт. Разом вони й затримали 24-річного Ігоря Н., жителя міста Рівного, який ніде не працює, а на життя, як з’ясувалося пізніше, заробляв лише таким способом — грабуючи та відбираючи мобільні телефони у неповнолітніх та нетверезих громадян.

— У руці зловмисника, якого я затримав, був мобільний телефон, — повідомив Роман. — Згодом до нас підбіг 13-річний Дмитро та схвильовано підтвердив, що саме затриманий відібрав у нього мобільний телефон марки “Сіменс”.

Роман відразу зателефонував до міськвідділу міліції і повідомив про затримання крадія мобілки. На місце події оперативно прибула машина з бійцями спецпідрозділу „Беркут” та слідчо-оперативна група.

Про пригоду із 13-річним Дмитриком міліціонери повідомили батькам. Далі спілкування продовжилося у міськвідділі міліції.

Як розповіла старший інспектор ЦЗГ УМВС України в Рівнеській області Тамара Лисенко, наразі Ігоря оперативники затримали та взяли під варту. Слідство перевіряє його причетність до аналогічних злочинів.

Пишаються вчинком Романа Гусіка не тільки колеги, а й його дружина Інна, яка, до речі, є офіцером міліції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору