Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному водій іномарки збив відомого журналіста та його дружину

Головна 28-гру, 2011, 11:129 prov 1 787
Близько 21 години вечора 27 грудня на перехресті вулиць Макарова та Вербової сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали представник ЗМІ – 38-річний редактор газети «Рівне-ракурс», прес-секретар Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина» Володимир Попик та його 30-річна дружина Олена, яка перебувала на восьмому місяці вагітності та отримала травми, несумісні з життям.
У Рівному водій іномарки збив відомого журналіста та його дружину

Виїздом СОГ на місце події встановлено, що 29-річний Олег, житель Київської області, керуючи автомобілем марки «Тойота-Камрі», на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на двох пішоходів, які в той момент переходили проїзну частину. В результаті ДТП Володимир Попик з діагнозом політравма госпіталізований до реанімаційного відділення Рівненської ЦМЛ.
— Це жахлива дорожньо-транспортна пригода, хоча всі вони простими не бувають, — коментує начальник УМВС Василь Лазутко. — У даному випадку вражає жорстокість водія, який позбавив життя двох людей.
Водій тілесних ушкоджень не отримав. Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання Рівненського МВ УМВС.
За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Усі подробиці дорожньо-транспортної пригоди наразі з’ясовуються.
Загалом за минулу добу у Рівному сталось п’ять дорожньо-транспортних пригод, у яких двоє людей загинуло.
Про це Провінційці повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору