Рівне:

Створення та просування сайтів

Водій наїхав на дівчинку

Кримінал 22-травня, 2009, 09:129 prov 1 005
У п’ятницю, 15 травня, в Рівному під колеса автомобіля потрапила 12-річна дівчинка.
Сталася дорожньо-транспортна пригода близько 16 години на вулиці Міцкевича. 40-річний рівнянин Сергій, керуючи автомобілем „Фольксваген Гольф” рухався зі сторони проспекту Миру в напрямку вулиці Соборна. На перехресті вулиць Міцкевича - Гайдара водій іномарки наїхав на 12-річну Софію, рівнянку. Дівчинка у цей час перетинала проїзну частину дороги з ліва на право по ходу руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переході.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди Софія отримала закритий перелом хірургічної шийки та правої плечової кістки. Вона госпіталізована в травматологічне відділення ЦМЛ Рівного.
Загалом з початку року на території області працівники Державтоінспекції зареєстрували 12 автопригод за участю неповнолітніх, у яких 3 дітини загинуло та 9 отримали поранення.
Із вказаної кількості автопригод найбільше потрапляли під колеса автомобілів діти-пішоходи (5 випадків). Також чотири випадки зареєстровано з дітьми–пасажирами, два ДТП — за участю дітей, які керували велосипедами, та один випадок з дитиною, яка керувала мопедом.
Працівники Державтоінспекції звертаються у першу чергу до водіїв транспортних засобів з проханням дотримуватися вимог правил дорожнього руху: під’їжджаючи до нерегульованого пішохідного переходу, завжди зменшувати швидкість руху, а при наявності пішохода зупинитися і дати йому дорогу.
Тільки при взаємній ввічливості ми зможемо уникнути неприємностей на дорогах, — повідомила прес-служба УДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору