Рівне:

Створення та просування сайтів

Останнім часом мопедисти найчастіше стають учасниками ДТП

Останні новини 18-сер, 2008, 11:039 prov 1 228
Працівники Державтоінспекції вкрай стурбовані зростанням кількості дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв-мопедів. Кожного дня вартові доріг реєструють близько 3-4 аварій за участю водіїв даної категорії, які трапляються на дорогах області.
Найбільша кількість їх трапляється саме у вихідні дні. Найстрашнішим є те, що наслідки від таких ДТП дуже важкі. Причиною того є перш за все нехтування водіями двоколісних транспортних засобів вимог правил дорожнього руху!
Так, у суботу 16 серпня близько 22 години на під’їзній автодорозі до дачного масиву села Нова Українка Рівненського району учасником ДТП став водій мопеда з пасажиром.
30-річний рівнянин Андрій, керуючи автомобілем «AUDI 80» рухався зі сторони Рівного в напрямку дачного масиву. Андрій, водій авто «AUDI 80» розповідає:
— Я їхав на дачу. Водій мопеда рухався по зустрічній смузі. Я рухався десь зі швидкістю 30 км. на годину. Десь там я його стукнув. Він мені засліпив очі.
За кермом мопеда знаходився 45-річний Юрій, житель Рівного з пасажиром 22-річною Юлею також рівнянкою.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мопеда «VIPER отримав т/у у вигляді: відкритий перелом лівої гомілки, госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ м.Рівне. Пасажир мопеда Юлія отримала перелом лівої гомілки, також була госпіталізована в травматологічне відділення ЦМЛ м. Рівне.
Працівники Державтоінспекції вкотре звертаються до водіїв двоколісних транспортних засобів з проханням бути дисциплінованими учасниками дорожнього руху, дотримуватися вимог ПДР та не наражати на небезпеку інших водіїв та пішоходів, — повідомила Світлана Марко, інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору