Рівне:

Створення та просування сайтів

Загинула дитина

Останні новини 27-чер, 2008, 15:589 prov 1 677
За 5-ть місяців цього року зареєстровано 26 ДТП за участю неповнолітніх, у яких одна дитина загинула та 39 отримали поранення.
Як свідчить статистика із загальної кількості зареєстрованих пригод більшість трапляється саме з вини дітей.
Так, вчора 26 червня в місті Здолбунів під колеса мотоцикла потрапила 3-річна дівчинка.
Сталася аварія близько 20 години вечора. 35-річний Олег, місцевий житель керуючи мотоциклом «ZHEJIANG ZEC» рухався по вулиці Шевченка в напрямку Шкільної.
- Метрів двісті біля міського парку помітив, що двоє маленьких дітей граються біля дороги на траві без догляду дорослих. Я зменшив швидкість руху десь до 50-ти км. за годину. Коли практично порівнявся з дітьми одна дівчинка встає і перебігає через дорогу та вдаряється об мотоцикл. Я хотів вивернути руля, щоб уникнути зіткнення але ж впав з мотоцикла, - розповів правоохоронцям Олег, водій мотоцикла.
Пізніше було встановлено, що 3-річна Анастасія разом зі своєю мамою гостювала у знайомих.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди дівчинка отримала ЗЧМТ, струс головного мозку, гематому обличчя, обширну забійну рану голови, перелом кісток носа та відкритий перелом нижньої треті правої гомілки. Наразі дівчинка госпіталізована в нейрохірургічне відділення ЦРЛ міста Здолбунів.
Працівники ДАІ нагадують батькам та дорослим, що більшість аварі з дітьми трапляється саме у літній період, а тому пильнуйте своїх дітей !
Світлана Марко,
інспектор сектору зв’язків з громадськістю
УДАІ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору