Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 12 січня 2012 року

Кримінал 15-січ, 2012, 14:229 prov 1 204
За минулу добу на території Рівненщини зареєстровано 160 повідомлень про події та злочини, з яких 81 знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.

Коротко про криміногенну обстановку в області:

- У Рівному невідомі особи нанесли тілесні ушкодження 17-річному жителю обласного центру та відкрито заволоділи його мобільним телефоном і гаманцем, у якому знаходилось близько 200 гривень. Сума збитку встановлюється.
- В ніч на 12 січня з гаража господарства 66-річного жителя села Оженин Острозького району, шляхом злому даху, викрадено близько сімдесяти метрів кабелю. За фактом крадіжки порушено кримінальну справу. А от у Кузнецовську, шляхом злому замка, із одного з гаражних кооперативів міста скоєну крадіжку зварювального апарату, двох електродвигунів, двох електролічильників та дискової електропилки. Сума збитку встановлюється.
- На Сарненщині у 44-річного жителя Житомира виявлено та вилучено пістолет травматичної дії, який згідно висновку НДЕКЦ є гладкоствольною, багатозарядною вогнепальною зброєю. Міліціонерами порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція якої передбачає покарання до п'яти років.
- За добу правоохоронцями виявлено чотири факти незаконного обігу наркотичних засобів на Рівненщині та вилучено понад 50 грамів речовини рослинного походження, ззовні схожу на марихуану. «Дурман» направлено на дослідження в НДЕКЦ.
- Працівниками міліції встановлено особу зловмисника, який 9 жовтня 2011 року, шляхом підбору ключа, викрав гроші в сумі понад 500 гривень та пластикову картку з будинку 71-річної мешканки Млинова. Ним виявився 21-річний місцевий житель. Молодик наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.
- У Радивилові встановлено, що у різдвяну ніч крадіжку речей домашнього вжитку та продуктів харчування з підвального приміщення будинку 47-річного жителя районного центру вчинив 24-річний івано-франківець. За фактом крадіжки порушено кримінальну справу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору