Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному стартував інформаційний ресурс «Рівненські новини»

Рівненська область 16-січ, 2012, 12:509 prov 920
У Рівному запустили нове інтернет-видання під назвою «Рівненські новини». Про це «Телекритику» повідомила редакція ресурсу.
«Рівненські новини» - це інформаційно-новинний портал, який представляє собою видання з оперативними новинами, редакційними статтями і колонками колумністів, а також додатковими інтерактивними сервісами - мережеве спілкування, оголошення, інформери, веб-камери і т.п.
«Політика нашого ресурсу, в першу чергу, спрямована на своєчасне надання найсвіжіших новин, створення і підтримку найбільш зручного доступу до інформації, а також забезпечення можливості участі в проекті читачів. Наша мета - створити найбільш повний, сучасний і доступний сервіс», - коментує шеф-редактор видання «Рівненські новини» Андрій Андрощук.
Інтернет-видання розпочало роботу з 1 січня 2012, однак «Рівненські новини» поки що перебувають на стадії «базової комплектації». Не всі сервіси на початку будуть доступні для перегляду та опрацювання, але в ході розвитку сайту передбачається, що їх кількість збільшуватиметься.
Як уточнили ТК в редакції, засновником видання є приватне підприємство БМГ.

«Телекритика»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору