Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькій області врятовано рибалку, який провалився під лід на Дністрі

Хмельницька область 06-лют, 2012, 15:329 prov 994
5 лютого о 10:45 на річці Дністер поблизу села Рудківці Новоушицького району 23-річний чоловік під час риболовлі провалився під лід, - повідомляє Провінційці прес-служба У МНС у Хмельницькій області.
«Ми обходили закріплену за нами територію і побачили, що в 10 метрах від берега хлопець провалився під кригу і не може самостійно вибратися, ми тут же кинулись його рятувати» - розповіли працівники водолазно-рятувального відділення №2 Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області Сергій Мужилов та Валентин Дармограй.
За допомогою рятувального круга та мотузки рятувальникам вдалося витягти з води рибалку. Доправивши чоловіка до берега, співробітники МНС відвели його в приміщення рятувальної станції, перевдягли у сухий одяг і напоїли гарячим чаєм. Медичної допомоги рибалка не потребував.
МНС наголошує, що, незважаючи на сильні морози, товщина криги в місці проламу становила 4 см, а ближче до середини річки, завдяки швидкій течії, вона була ще меншою.
У зв'язку з цим МНС закликає громадян дотримуватись правил безпеки під час перебування на кризі. Нагадуємо, що безпечним для ваги однієї людини є лід, товщиною не менше 7 см, а для кількох людей – не менше 15 см. Міцність льоду потрібно перевіряти палицею. Якщо від удару з’являється вода, то необхідно негайно повернутись назад. Ні в якому разі не перевіряйте лід ногою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору