Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині засуджено торговця тротилом

Хмельницька область 08-лют, 2012, 11:449 prov 887
2 лютого ц.р. набув чинності вирок Ярмолинецького районного суду Хмельницької області у кримінальній справі, порушеній за матеріалами СБУ стосовно місцевого мешканця, який виготовляв та збував вибухівку, - повідомляють Провінційці з прес-центру СБ України.
Тривалий час ярмолинчанин займався незаконними розкопками на місцях розташування німецьких військових складів періоду Другої Світової війни, придбавши для цього металошукач. Із знайдених під час нелегальних пошуків засобів ураження він виплавляв вибухову речовину з метою подальшого продажу зацікавленим особам. Добутий в кустарних умовах тротил зловмисник виливав у заготовки циліндричної форми вагою близько 200 гр. і збував за ціною 1000-1200 гривень за кілограм.
Протягом серпня-вересня 2011 року зловмисник реалізував понад 7,6 кг тротилу. Правоохоронці затримали його «на гарячому» під час збуту чергової партії вибухівки.
Згідно з вироком суду зловмисника визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (придбання, зберігання, виготовлення чи збут вогнепальної зброї, вибухових речовин) Кримінального кодексу України і призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору