Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині за матеріалами Служби безпеки України засудили польського наркоділка

Волинська область 20-вер, 2012, 12:339 prov 1 239
Набув чинності вирок Володимир-Волинського міського суду Волинської області щодо обвинувачення 25-річного громадянина Республіки Польща, який організував контрабандне ввезення та збут на території України особливо небезпечної психотропної речовини – амфетаміну.
Слідством встановлено, що наркоторговець незаконно купував на території своєї держави наркотик, рейсовим автобусом перевозив його до Волині та збував на території регіону.
У січні 2012 року в пункті пропуску «Устилуг» співробітниками Служби безпеки України зловмисника було затримано при спробі ввезти чергову півкілограмову партію амфетаміну.
Вироком суду наркоділка визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів у великих розмірах, вчинена повторно) та ч.1 та ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах, вчинені повторно) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 6 з половиною років позбавлення волі.
Прес-центр СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору